Liebeskind Marrak Damen Berlin Schultertasche Pink blush Kano
Berlin Schultertasche Pink Damen Kano Marrak blush Liebeskind

Ik begon mijn carrière als musicoloog. Ik schreef veel over muziek en gaf tal van lezingen. Zo leerde ik complexe werkelijkheid om te smeden tot aantrekkelijke verhalen. Die vaardigheid komt me ook als filmer van pas.

Veel van mijn projecten hebben een cultureel of maatschappelijk thema. Korte teasers en promo’s voor concerten en voorstellingen zijn een specialiteit. Bekijk ze hier.

Marrak Liebeskind blush Berlin Schultertasche Damen Pink Kano

Liebeskind Pink Marrak Berlin blush Kano Damen Schultertasche XrwX7x6R

CONCEPT

Luisteren, overleggen en tot een goed plan komen – dat is stap 1. Samen met mijn klanten distilleer ik de essentie van de boodschap en zoek naar de beste vorm om die over te brengen.

Oliver Rosa Dames Grijs S Synthetisch Sandalen Gesoldeerd Materiaal xgqqfXI

UITVOERING

Als vorm en inhoud helder zijn, volgt het noeste werk. In de productiefase ben ik druk met ontwerpen, filmen, animeren, monteren.. en zorg ik voor een welluidende soundtrack.Reef Rover Low Low Shoes Shoes Reef Zumiez Low Shoes Reef Rover Low Reef Zumiez Rover Rover Zumiez RwqrvR

DEADLINES

Gedurende het proces blijven klant en ik aan de hand van proefversies controleren of we nog op één lijn zitten. Ik houd van strakke productieschema’s en zorg dat ik het eindresultaat op tijd aflever.

Pink Liebeskind Schultertasche blush Berlin Marrak Damen Kano
Damen Pink Marrak blush Berlin Kano Liebeskind Schultertasche
Rode Ballerina's Beslist nl Online Prijs Kopen Lage 7Bqr7Ow

Trimbos Instituut

Geïnspireerd door het werk van de Londense studio Picturesmith maakte ik voor het Trimbos Instituut een tweetal ‘Whiteboardanimatie’s +’.

Eyewear Cartier Sunglasses Mytheresa C Round Collection De T1q61d

Universiteit Utrecht

Met mijn nieuwe macrolens filmde ik een schitterend ouderwets apparaat waarmee oud-student Jan Verhagen in WO II een bijdrage leverde aan het verzet tegen de Duitsers.

Marrak Liebeskind Kano Damen blush Schultertasche Pink Berlin
Marrak Kano Schultertasche Berlin Liebeskind blush Damen Pink

Diverse opdrachtgevers

Voor diverse culturele organisaties maakte ik in de afgelopen jaren tal van korte promo’s en trailers, om daarmee publiek tot een bezoek te verleiden.

blush Marrak Damen Berlin Liebeskind Schultertasche Kano Pink
BARBARA TITUSUNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

“De opleiding Muziekwetenschap van de Universiteit van Amsterdam is erg blij met de samenwerking. We hebben drie effectieve wervingsfilms gemaakt. Jochem dacht steeds met ons mee, kwam met prikkelende ideeën en werkte ook nog eens ont-zet-tend snel.”

MARIJE VAN DEN BERGWHITEBOXING

“Het werken met Jochem heeft niet alleen een geweldige animatie opgeleverd, maar ook mijn denken gescherpt! Ik werkte aan een ingewikkeld essay waar Jochem een film van maakte. Zijn doorvraag-vragen, mee- en tegendenken en natuurlijk de visualisaties van wat ik nu ‘eigenlijk’ zei, leverden niet alleen een ontzettend goede animatie op, maar ook een nog beter essay.”

XAVIER VANDAMMEDIRECTEUR ORGANISATIE OUDE MUZIEK

“Wij vroegen Jochem om voor ons Festival Oude Muziek een korte documentaire te maken over een Engels landgoed. Het resultaat is een prachtige film die de sfeer en het verhaal van Boughton House en zijn bewoners perfect overdraagt: een visuele weergave van wat ons festival aan klank ten gehore bracht.”

ANJA BASTENHOFUNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK UTRECHT

“Jochem heeft goed geluisterd naar onze wensen als opdrachtgever. We zijn erg tevreden met het resultaat van zijn inspanningen!”

AAFJE MOONENSTEDELIJK MUSEUM ALKMAARBrown 6078kb Gold Plated Sunglasses Gradient Bvlgari 393t5 X1qOf8

“Jochem dacht in de conceptuele fase uitstekend met ons mee en vulde onze plannen aan met tal van ideeën. Die werkte hij uit tot een serie doeltreffende en aansprekende animaties, stipt op tijd aangeleverd.”

JEROEN LAMMERSTRIMBOS INSTITUUT

“Jochem heeft voor ons een animatie gemaakt over het versterken van het psychisch welbevinden van kinderen en jongeren. Het proces er naar toe was erg prettig. Jochem dacht kritisch mee door het stellen van veel vragen. Door de planmatige aanpak en het snelle schakelen was het erg fijn samenwerken.”

11 Lyst Laurent Trim Shields Classic Saint Mink 59mm Fur qq1txR
Schultertasche Damen Berlin Kano Pink blush Marrak LiebeskindSandalen Beslist Prijs Kopen Opengewerkte Laagste nl H4qgxd
blush Liebeskind Marrak Berlin Pink Schultertasche Kano Damen
Superga at Vergleichen Sneakers Für Fashiola Online Damen Kaufen RHnpvRwxZ